O.R.A MUSIC AGENCY

O.R.A Music Agency edustaa ainoastaan Minna Oran eri kokoonpanojen keikkamyyntiä!

Pyöritätkö ravintolaa, oletko järjestämässä juhlia tai muuta tapahtumaa? Tilaa minut keikalle! Esiintyminen onnistuu kokoonpanon mukaan kaikenlaisissa paikoissa ja tilaisuuksissa.

Keikkailen viidellä eri kokoonpanolla. Näillä keikoilla voi cover-biisien lisäksi kuulla myös omaa soolotuotantoani.

Minut voi tilata myös taustalaulajaksi, solistiksi, tuuraajaksi ym. erilaisiin esiintymisiin ja tuotantoihin.


Ota yhteyttä ja kysy tarjousta:

minnaoramusic@gmail.com

050-338 27 55


minni@dragonwhite.com

050-517 16 71

www.dragonwhite.com

KOKOONPANOT

MINNA ORA

Trubaduurina keikkailevalla Minna Oralla on vuosikymmenten kokemus rock-laulajana ja kitaristina. Tilaa nainen ja kitara esim. olohuonekeikalle, leirinuotiolle, yksityistilaisuuteen tai ravintolaan. Minna heittää upean setillisen  rock-, pop-, iskelmä- ja bluesklassikoita suomeksi ja englanniksi esitettynä – unohtamatta omaa soolomateriaaliaan. Voit tilata tapahtumasi luonteen mukaan Minnan esittämään vain muutaman kappaleen tai koko illan ohjelmiston.

KOTISIVUT:  https://www.minnaoramusic.com/


ACOUSTIC LADY

Acoustic Lady on ahkerasti keikkaileva coverduo, joka on ollut tienpäällä jo yli 20 vuotta. Ohjelmisto koostuu rockin, popin ja bluesin klassikoista, sekä tottakai Minnan soolotuotannosta. Acoustic Lady (Minna Ora - laulu ja kitara / Kari Ora - kitara) ovat keikkailleet ympäri Suomea; rutiinia siis löytyy, mutta leipääntymistä ei. Jokainen keikka on omansa ja aina hyvä! Ora-Ora -kaksikko on levyttänyt 90-luvulla kokoonpanossa Suzy Gang ja tehneet keikkaa silloin myös Remu Aaltosen kanssa. Koska Ganes-biisit ovat duolle tuttuja, on niitä mahdutettu myös keikkaohjelmistoon. Acoustic Lady toimii kuin häkä niin isoimmilla lavoilla kuin pienemmissäkin tilaisuuksissa.

FB:  https://www.facebook.com/acousticladyduo/


MINNA ORA & ANNIINA JOKINEN DUO

Näiden naisten sielunkumppanuus kuuluu ja näkyy keikoilla. Ohjelmisto on kasattu upeimmista nostalgisista rock-, pop- ja iskelmäkappaleista niin suomeksi kuin englanniksikin esitettynä, sekä Minnan soolotuotannosta..

Tunteita ja tunnelmaa nostattava ohjelmisto esitetään kitaran ja kasupillin säestyksellä. Minnan ja Anniinan äänet soivat täydellisesti yhteen, ja keikoilla on aina hauskaa – niin duolla kuin yleisölläkin! Tämä duo voi heittää keikan missä vain. Tilaa tapahtumaasi tai ravintolaasi, leirinuotiolle tai olohuoneeseesi. Kylmäksi ei jää kukaan!

FBhttps://www.facebook.com/Duominnaoraanniinajokinen/


RACK DOLL

Rockbändi Rack Doll (Minna Ora – laulu / Kari Ora – kitara / Biitti Nieminen – rummut / Esa Tokola – basso) on julkaissut kaksi albumia. Yhtye esittää laajalti Hurriganesin tuotantoa sekä omia rock-biisejä, unohtamatta muita upeita rock-covereita.

Keikka on rehtiä rock-tykitystä naisvokalistilla. Bändi sopii loistavasti niin isommille lavoille kuin ravintoloihin ja yksityistilaisuuksiinkin – mihin vain halutaan rock-henkistä meininkiä. Lavalla saatetaan nähdä myös Hurriganesin autenttisia soittokamoja, sillä Biitillä, Karilla ja Minnalla on pitkä yhteinen historia Remun kanssa. 


KOTISIVUT: https://rack-doll.webnode.page


MINNA ORA FEAT. TUULIA VIHANTO

Minna Ora tunnetaan pitkän linjan rock-laulajana, mutta viime vuosina laulaja-lauluntekijä on ryhtynyt julkaisemaan myös soolomateriaalia. Kappaleet ovat pysäyttäviä ja puhuttelevia, ja niistä kaikista on sekä suomen- että englanninkieliset versiot. Uusin single Myrsky/Storm on niittänyt mainetta niin Suomessa kuin ulkomaillakin.Tuulia Vihanto on ollut mukana Minnan soolokappaleiden tuotannossa kääntäjänä ja muusikkona. Minna Ora feat. Tuulia Vihanto duo esittää Minnan omaa tuotantoa akustisen kitaran ja shamaanirummun säestyksellä. Keikkasetti koostuu Minnan kappaleiden lisäksi tunnelmaan sopivista blues-, rock-, folk- ja pop-covereista.